HAYAI SUSHI UTRECHT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1536 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hayai Sushi Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

3 okt 2022 om 7:39 2 uur gewacht op mijn bestelling. 5x gebeld, restaurant nam niet op. Vervolgens contact opgenomen met thuisbezorgt en die heeft de eigenaar benaderd. Daarna werd er beloofd dat de bestelling er binnen 5 min zou zijn. Daar ging ook nog 25 min overheen
30 sep 2022 om 21:24 Besteld om 15.30 om op 18.30 geleverd te worden. Na telefoontje om 19.00 voor de helft bezorgd. Na wederom telefoontje om 19.30 rest bezorgd. Eten niet echt lekker dus niet voor herhaling vatbaar.
30 sep 2022 om 15:22 Het opmerkingen veld van thuisbezorgd werkt niet goed, bovendien waren ze vergeten om soja saus en wasabi toe te voegen. Toen ik hierover belde werd ik op boze toon en uiterst onvriendelijke wijze "weggestuurd".
30 sep 2022 om 14:12 Helaas niet zo tevreden, ik heb 1 uur en 45 minuten gewacht op het eten. Vervolgens was mijn crispy chicken box wel heel erg crispy zeg maar gerust verbrand zwart.
30 sep 2022 om 12:29 2 en een half uur moeten wachten op mijn eten, als ik belde ontzettend on klantonvriendelijk behandeld...
27 sep 2022 om 17:16 Vroeg besteld, zodat het op tijd zou zijn. Bezorger kwam bijna 3 kwartier later omdat er geen bezorgers waren, achteraf heeft hij zich verontschuldigd. Prima sushi, niet slecht. Alleen toch maar even bezorgers zoeken
21 sep 2022 om 23:05 Nice sushi like always
19 sep 2022 om 19:01 Wederom goed. Snel geleverd ondanks slecht weer.
14 sep 2022 om 19:34 Poke bowl tempura ebi addicted. Thanks again guys.
14 sep 2022 om 9:19 Eindelijk een keer op tijd bezorgd en vooral de kiploempia is een aanrader!
9 sep 2022 om 13:02 Heerlijk eten, je proeft echt dat het vers is. Bezorging was ook lekker snel. Ga hier zeker vaker bestellen een tevreden klant
9 sep 2022 om 7:53 Was weer lekker en snel.